Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt

Legfontosabb céljaink: Miskolc város ingatlangazdálkodójaként teljesítendő feladataink felismerése a haladás előmozdítása, a társadalom általános jólétének elősegítése, hozzájárulás a városi kultúra és épített környezet fejlődéséhez. A lakosság és megrendelőink szolgálata, amelyet üzleti partnereinkkel kölcsönös előnyökön alapuló együttműködéssel, Miskolc város érdekeit szem előtt tartva végzünk.

Fontos számunkra, hogy minden alkalmazottunk számára lehetővé tegyük a szabad alkotó tevékenységet és ezáltal lehetőséget biztosítsunk számukra, hogy közös erőfeszítéssel és együttműködéssel részesei lehessenek Miskolc város újkori történelmének, egyik legjelentősebb városépítészeti átalakításának.

A MIK Zrt. lényegesnek tartja, hogy társaságunk folyamatos előmenetele mellett ügyfeleink és a város érdeke legyenek a legfontosabb elvek.

Szlogenünk: „ Várost Építünk”.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Miskolc Megyei Jogú Város, a lakosság illetve partnereink igényeit lehetőség szerint összehangolva a városfejlesztési stratégiához illeszkedően szolgáljuk az életkörülmények javítását, a város értékeinek megóvását, megőrzését, valamint folyamatos gyarapítását.

Arra törekszünk, hogy az elvárható legmagasabb színvonalon és minőségben végezzük szakmai tevékenységünket. Ezzel is hozzájárulva Miskolc város sikeréhez.

Székhely: 3530 Miskolc, Hunyadi u. 21.
Postacím: 3501. Miskolc, Pf. 78.
Központi telefonszám: 46/516-200
Fax: 46/516-201
e-mailmikrt@mikrt.hu